Programació consorci

Llistat de programació

Ara Malikian

24 de febrer 20:30 hores

Ara Malikian
The Ara Malikian world tour

Ara Malikian és, sense cap dubte, un dels més brillants, expressius i carísmàtics violistes de la seva generació.

Quan vaig veure el meu fill caminar per primera vegada després de mesos de caigudes, d’intents fallits, de cops i tornada a provar-ho, vaig entendre que un dia tots vam ser aquesta força que el temps fa queoblidem. Els nens són els éssers més autèntics que et pots trobar, són salvatges, són la tendresa en la seva essència i estan plens d’una veritat insultant, no tenen por a equivocar-se, són lliures i expressius i tot allò que fan és ple d’art. Si mires un nen entens gairebé tot el que vas ser i fa un temps no et permets ser.
Aquesta gira és el resultat de veure créixer el meu fill, és el resultat del meu creixement al seu costant, és tots aquests sons i melodies que intenten donar forma al que he sentit i m’ha inspirat d’ell i de la vida a través d’ell. És una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser. Es un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure.
Aquesta gira és plena de dinosaures, calamars robòtics, màquines del temps, pianos voladors i manyagues bilingües, aquest disc és això que jo havia oblidat i que és tan poderós; la Màgia de trobar cada dia i cada camí fascinants, portin el que portin.

FITXA ARTÍSTICA

Ara Malikian, violí
Iván "Melón" Lewis, pianista
Iván Ruiz Machado, baix
Georvis Pico Milán, bateria
Dayan Abad, guitarra

Preu: 55 - 49 - 44 - 35 €Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event