Programació consorci

Llistat de programació

Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard) (Abonament)

29 de gener 20:30 hores

Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard)
de Gabriel Calderón

Un monòleg servit per Joan Carreras i escrit per Gabriel Calderón, un dels autors i directors uruguaians de més renom internacional. 

 Joan Carreras – Premi Max 2021 al Millor Actor

 Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare. Porta tota la vida fent papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Tanmateix, considera que la resta de l’elenc no està a la seva altura i no li agrada res del que li proposa el director. Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. Com Ricard III, el Joan no es conforma amb poc, té ànsia de poder i no està disposat a perdre el temps amb actors tous, hipersensibles o mediocres. A mesura que s’entrellacen les seves històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més estreta.

Història d’un senglar o alguna cosa de Ricard gira al voltant dels mecanismes de poder contemporanis, el desig i el ressentiment, i proposa una reflexió sobre els límits de l’ambició humana.

 Fitxa  artística

Text i direcció: Gabriel Calderón
Traducció: Joan Sellent
Intèrprets: Joan Carreras
Escenografia: Laura Clos
Vestuari: Sergi Corbera
Il·luminació: Ganecha Gil
Espai sonor: Ramón Ciércoles
Producció: Temporada Alta i Grec 2020. Festival de Barcelona

 Durada: 1 hora i 10 minuts

Preu: 25 - 15 - 10 €Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event

Vídeos:

Fitxers: