Programació consorci

Llistat de programació

La Veu de la Terra

5 de juny 12:00 hores

La Veu de la Terra
Petit Taller de Cançons i Fes-t'ho com vulguis

Nou cants i vuit clams per salvar el nostre planeta

Estan traient del celels nostres blaus més clarsi els foscos de tants marsper fer un immens desert...!Ens han pres tots els verds,i els grocs del sol daurat...No ens queden platejats... Però encara hi som a temps...!

 La Veu de la Terra neix de la necessitat de dotar el nostre tan maltractat planeta de paraules per tal de poder explicar-nos com se sent. L’estructuració en cants i clams és perquè, després de cada cançó en què ella expressa diversos sentiments que l’angoixen i allò que caldria fer per aturar la seva destrucció de manera més o menys poètica, tres dels colors naturals (el blau dels oceans, el verd dels boscos i el groc del sol) i la suma de tots (el blanc dels estels i de la lluna) ens alerten, de manera crua i directa, a través de frases curtes i clares que prescindeixen de la música, d’alguns dels seus mals i el que cal fer per aturar-los. Aquests colors que ara estem desdibuixant són els que ens cal recuperar. El contrapunt era necessari per visualitzar que no està sola, que el seu plor serà eixugat pel futur, un futur que es troba en mans dels més joves, i que haurà de reparar tants segles d’abusos que ens han dut a aquest carreró sense sortida, amb l’ajut imprescindible de tothom. Potser, i només potser, encara hi som a temps...

El Petit Taller de cançons neix de la col·laboració entre el músic i pedagog David Melgar, l’actor i escriptor Gibert d’Artze i la mestra i cantant Àngels López. La música, la lletra i la veu: les tres parts essencials de qualsevol cançó.

     

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event