Ajuntament de Reus

Programació consorci

Llistat de programació

La Veu de la Terra

19 de maig 20:00 hores

La Veu de la Terra
Petit Taller de Cançons i Fes-t'ho com vulguis. Nou cants i vuit clams per salvar el nostre planeta

Estan traient del cel els nostres blaus més clars i els foscos de tants mars per fer un immens desert... ! Ens han pres tots els verds, i els grocs del sol daurat... No ens queden platejats... Però encara hi som a temps...!

La VEU de la TERRA neix de la necessitat de dotar el nostre tan maltractat planeta de paraules per tal de poder explicar-nos com se sent. L’estructuració en cants i clams és perquè, després de cada cançó en què ella expressa diversos sentiments que l’angoixen i allò que caldria fer per aturar la seva destrucció de manera més o menys poètica, tres dels colors naturals (el blau dels oceans, el verd dels boscos i el groc del sol) i la suma de tots (el blanc dels estels i de la lluna) ens alerten, de manera crua i directa, a través de frases curtes i clares que prescindeixen de la música, d’alguns dels seus mals i el que cal fer per aturar-los. Aquests colors que ara estem desdibuixant són els que ens cal recuperar. El contrapunt era necessari per visualitzar que no està sola, que els seu plor serà eixugat pel futur, un futur que es troba en mans dels més joves, i que haurà de reparar tants segles d’abusos que ens han dut a aquesta carreró sense sortida, amb l’ajut imprescindible de tothom. Potser, i només potser, encara hi som a temps...
La participació coral, amb més d’un centenar de nens i nenes de diferents centres educatius de Catalunya, s’emmarca en un disseny escenogràfic d’una gran plasticitat que potencia l’emoció de les cançons en un atractiu espectacle musical.

 


Preu: 6 €Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Importado correctamente