Programació consorci

Llistat de programació

53 diumenges (Abonament)

5 de novembre 20:30 hores

53 diumenges de Cesc Gay
Una comèdia molt àcida i molt agra que ens porta a escena discussions familiar i conflictes que tots aquells que tenen germans han viscut més d'una vegada.

El creador de l’incontestable èxit "Els veïns de dalt" torna amb una nova comèdia sobre tres germans amb una relació tempestuosa però irrompible.

Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que…

Les grans discussions comencen sovint per una tonteria, una paraula de més dita fora de to o pel fet d'estirar una mica massa la darrera vocal d'una frase aparentment inofensiva.

 I si això passa entre germans i en el context d’una reunió familiar, les probabilitats que la vetllada es converteixi en quelcom més que en una agradable trobada són molt altes.

Tot pot passar, entre germans. Sovint el present i el passat són una mateixa cosa i tots els colors de les emocions estan presents en la seva relació. El seu vincle és com una bomba de rellotgeria que pot explotar per la més insignificant de les raons.

FITXA ARTÍSTICA

Autor i director: Cesc Gay
Intèrprets: Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva
Escenografia:   Alejandro Andújar
Vestuari:  Anna Güell
Il·luminació:  Carlos Lucena
So:  Carles Puntí
Producció:   Misògines, Elefant, Mola i Teatre Romea amb el suport de l’ICEC (Generalitat de Catalunya)

Durada:90 minuts

 

 

Preu: 30 - 20 - 10 eurosComprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event

Fitxers: