Ajuntament de Reus

Programació consorci

Llistat de programació

El llac dels cignes

11 de desembre 20:30 hores

El llac dels cignes
Théatre Classique

Ballet en quatre actes 

Plena de romanticisme i bellesa, EL LLAC DELS CIGNES és considerada l'obra mestra més espectacular del repertori de dansa clàssica. Un tema de veritable poètica romàntica, on el bé triomfa sobre el mal.
EL LLAC DELS CIGNES ha aconseguit un prestigi atemporal, motivat per la música inspirada de Piotr Txaikovski i la coreografia inventiva i expressiva de Marius Petipa.
Txaikovski va compondre aquesta obra mestra de manera transcendent: la Suite Op.20 va perpetuar l'obra del compositor. L'èxit de les seves composicions es deu a la seva capacitat per a expressar sentiments a través del llenguatge musical, creant melodies intenses i emotives. La coreografia de Petipa i Ivanov, que relaciona el cos humà amb els moviments d'un cigne, revela la seva genialitat i capacitat creativa.
La representació de l'obra EL LLAC DELS CIGNES requereix gran destresa i alta tècnica per part dels ballarins. La duplicitat de caràcter present en la puresa del Cigne Blanc i la intriga del Cigne Negre, exigeixen un alt grau de dramatisme i virtuosisme en la interpretació de la Ballarina Principal: especialment en el Grand Pas de Deux, interpretat en els actes segon i tercer de l'obra. Un altre moment culminant és l'enlluernadora Dansa dels Cignes Petits.
Una producció clàssica amb elements escenogràfics d'increïble realisme, vestuari enlluernador, accessoris elaborats amb sumptuosos detalls i una gamma de melodies encantadores que conformen aquesta gran obra mestra del ballet clàssic.
Un elenc d'artistes internacionals compost per nou nacionalitats, donen cos i ànima a aquesta genial i irresistible producció clàssica. Una experiència emocionant i inoblidable. 

Música PIOTR TXAIKOVSKI
Llibret VLADIMIR BEGICHEV i VASILY GELTZER
Coreografia MARIUS PETIPA i LEV IVANOV
Escenografia i Vestuari CLASSIC STAGE
Durada 140 minuts amb 20 minuts de descans 

Preu: 36 - 30 - 24Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event