Programació consorci

Llistat de programació

Mozartland

6 de maig 19:00 hores

Mozartland
Companyia Príncep Totilau

 

“Mozartland” és un concert-espectacle que us convida a entrar a l’habitació de jugar del petit Mozart i la seva germana Nannerl, interpretats per dos nens de carn i ossos. Allà, amb la música en directe del compositor a càrrec d’un quartet de corda i flauta, tres actors escenificaran, amb grans màscares, els contes populars que més van divertir al petit geni de Salzburg.
Els germans Wolfgang i Nannerl Mozart entren a l’habitació de jugar de casa seva, a Salzburg, enmig d’una revetlla musical, i descobreixen que ha passat una cosa molt especial: un munt de conills del bosc han entrat a l’habitació!
Els dos infants juguen amb els conills i fan entrar en el seu joc els protagonistes dels contes que més els agraden: la granota, la princesa consentida, el rei, la caputxeta, el llop, l’àvia, el Hansel i la Grettel, la bruixa i, fins i tot, els músics de Bremen.
Amb el seu joc, els dos germans Mozart intentaran transformar en bellesa, veritat i bondat les històries dels contes i els seus protagonistes, de la mateixa manera que, anys més tard, ho feu Wolfgang amb la seva música.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció escènica i dramatúrgia: Marc Hervàs
Intèrprets: Clara Dalmau, Jordi Hervàs, Ares Piqué i
els nens Laura i Bernat Hervàs.
Música: Ester Alonso (flauta), Laia Pàmies (violí), David Andújar (viola), Mariona Tusset (violoncel)
Màscares, titelles i vestuari: Martí Doy
És una producció de Ca l’Ubú, SL amb la col·laboració de l’Institut Català de les empreses culturals. Espectacle creat en residència artística a la Sala Miguel Hernández de Sabadell

Durada: 40 minuts
Edat: infants entre 3 i 6 anys

Preu: 7 €Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event